Joc : Tu esti Regele

Te afli intr-un castel si ai la dispozitie cate o catapulta in fiecare turn al sau. Fii un rege adevarat si apara-ti castelul de cei care vor sa il distruga. Pentru a trage cu o catapulta, trebuie sa dai click stanga pe ea (pe biluta mica de foc) si sa tii apasat, orientand sageata ce apare in directia de tragere dorita. Cand esti sigur(a) ca sageata este in directia dorita, trage (cu click stanga inca apasat) mouse-ul catre stanga si catapulta se armeaza, sageata incepand sa se coloreze in rosu. Cu cat sageata s-a colorat mai mult in rosu, cu atat va trage mai departe. Mult succes!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Promovare in lumea vedetelor , rampa de lansare

desene cu animale
Premii si rampa de lansare ca vedeta

Copiii care vor intra in lumea desenului animat vor participa si la concursul nostru , castigatorul va primi premii si promovare ca vedete pe site

reviste prescolari
Doamnele educatoare alaturi de vedeta gradinitei

Pentru grupul de copii inscrisi de doamnele educatoare , in pagina site-ului nostru se va face o pagina speciala de prezentare cu gradinita , poza cu tot grupul , activitati si altele.Va primi chiar si o Diploma De Merit pentru promovarea copiilor in lumea vedetelor.

 

 

concursuri pentru copii 2012
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Valid XHTML 1.0 Transitional     Valid CSS!